Nothing can bring me down!

Idag har regnet öst ner. Men vet ni vad ? Ingenting kan få mig på dåligt humör just nu! Jag känner mig allmänt lycklig bara. Har varit och skottat mormors stugtak i det här vädret och jag är lika glad för det (och blöt). Jag har varit och tagit en spruta idag men jag överlever. Jag har halkat både idag och igår så jag slagit mig hårt, men jag reste mig bara upp och skrattade glatt. Jag köpte nån färdig (kina)mat till middag men var ingen höjdare, så fick leva på ris, men inte fan är jag sur för det. Nää!, ingenting kan få mig på dåligt humör just nu. Jag ska till London om sex dagar. Jag är lyckligt kär. Jag har underbara vänner. Min mamma är en ängel. Hade jag haft min kamera här hade ni till och med kunnat få en bild på hur glad jag är! Men tyvärr.. (a)
 
Och bara för att jag varit så duktig idag så ska jag ta ett varmt bad och sen mysa ner mig under täcket och se ett nytt avsnitt av Pretty little liars och Face off. Ha en fortsatt underbar dag allesammans! ♥



Wednesday 27th

Onsdag idag och endast 1 vecka kvar till London - Sjuuukt!
 
Solen skiner som den har gjort nu den senaste veckan. Man får riktiga vårkänslor. Har precis kommit hem från gymmet. Tog det rätt lugnt då jag är rädd att jag är påväg till att bli förkyld, lagom tills vi åker.. Till helgen firar jag och hjärtat ett och ett halvt år tillsammans. Eftersom att vårat datum är den 30e och det inte finns i februari så har vi bestämt att vi firar två dagar, lördag och söndag. Så då ska vi planera varsin dag och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Är helt tomt med ideér. Så jag antar att jag ska ta och klura vidare på det nu, medans jag väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. 
 
 
 

10 Dagar kvar!

 
 

Walking on sunshine

Precis kommit hem från en promenad på isen med mamma. Plusgrader och solen som skiner, det var riktigt skönt!
 
 
 

Livet är en fest


 
 

Nailed it!

Sådär då var man med skoterkort också! Eller för tillfälligt bara ett papper men snart med "kort". Var precis så lätt som folk sagt till mig. Eller det var inte lätt så men man fick i princip pappret på beviset så fort man kom dit och sedan fick man köra lite. Man märkte då iaf att jag kört skoter typ en gång de närmsta åren. Nåja jag gjorde ju inte bort mig totalt iaf. Yaaay! 
 
 
 

Just another nervous wreck..

Den stora dagen är här nu. Om ca två timmar ska jag ta mitt skoterkörkort. Är så sjukt nervös. Alla säger att det typ inte ens går att misslyckas, men det ger ju en bara ännu större press. Ska jag vara den första som failar eller kommer det gå vägen ? Det återstår att det.. Hatar sånt här!!
 
Har iaf något roligt att se fram emot ikväll. Lisa ska fira sin 20års dag. Så då blir det feeeest. Förhoppningsvis får jag fira lite extra, att jag fått mitt förarbevis också (a). Har dock ingen aning om vad tusan jag ska ha på mig! Ser ut som ett bombnedslag i mitt rum då jag håller på att välja kläder jag ska ha med till london. Men någon gammal trasa ska man väl förhoppningsvis lyckas gräva fram. En sak är då säkert, det ska bli riktigt kul att träffa alla gamla klasskompisar också, det var allt för längesen sist. Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag (försöka tänka positivt är min nya grej). 
 
Nä men om man kanske ska försöka förbereda sig mentalt nu så jag inte skakar sönder av nervositet när jag kommer dit. Om jag ens hittar rätt plats vi ska vara på - ute i hertsön nånstans.. Wish me good luck! 
 
 

Let me take your photo

 
 

That was yesterday

Gårdagen var väldigt intense för mig. Vaknade vid tio tiden av att Johns morsa ringde. Hon hade pratat med Johns morfar och ordnat så att vi fick låna hans skoter så jag fick träna köra lite (med tanke på att jag har uppkörning imorgon!). Så det var bara att väcka hjärtat som hade kommit hem vid halv fem från jobbet. Efter ett braaaa tag fick jag till slut upp honom. Vi packade matsäcken och drog på oss några lager kläder och stack sedan mot Brännträsk. Det var sjukt roligt att köra skoter, har inte gjort det sen man var riktigt liten. Helt ärligt så har jag inte riktigt vågat.. Men nu gjorde jag det, och sakta gick det för det mesta. 
 
När vi hade kört färdigt och ätit upp våran matsäck, stack vi till Piteå en snabbis så John fick köpa ett nytt bakljus till bilen. Vi bestämde oss för att käka middag i Piteå också. När vi sedan kom hem var vi båda helt döda. Så la oss och vilade en stund. Men klockan ringde och då var det bara för mig att hoppa i kläderna och bege mig mot PO´s. Hade teorilektion och PROV. Provet fixade jag galant, så imorgon är det uppkörningen. Sedan har man förhoppningsvis kortet. När jag kom hem igen vid nio tiden låg John fortfarande kvar i sängen. Men jag lyckades få med han ut en sväng. Så vi stack ut med bilen och helt plötsligt hamnade vi på en parkering och John skulle lära mig sladda. Var sjukt roligt trots att jag blev otroligt yr i skallen. Haha, man riktigt såg i Johns ögon hur stolt han var över mig. Först kört skoter. Sen kört manuell bil (vilket jag aldrig gör annars eftersom vi har automat hemma). Och sist men inte minst sladdat. Väl hemma igen väntade en skön säng. Men ingen av oss kunde riktigt somna så vi låg och pratade om det mesta. Älskar verkligen den pojken mer än något annat! ♥
 
Fotade lite igår, men bilderna kommer senare! 
 
 

Tuesday morning

Har precis kommit hem från arbetsförnedringen. Så jävla meningslöst att gå dit, men tyvärr ett måste.. Nåja skönt att ha det bortgjort iaf. Hjärtat ligger och snarkar i sängen då han kom hem halv 5 i natt från jobbet. Jag tänkte vara snäll och göra lite varma mackor åt honom till frukost. För om jag minns rätt så var det det sista han kläckte ur sig innan han somnade i natt, att han ville ha varma mackor på morgonen. Vid 13 idag kommer Elinpelin hit och ännu lite senare kommer även Mia. Ska bli kul att träffa b-rudarna. Det var på tok för längesen sist! Vi ska fixa lite biljetter till London, bl.a till tunnelbana och tåg från/till flygplatsen och även till lite sevärdheter. Skönt att ha sånt klart när man är där. Sen ikväll väntar ännu en skoterkurslektion. Jävligt segt att bara sitta där och lyssna. Jag tyckte hälften av det som förlästes om igår, var jävlart bara strunt..
 
Mamma är bortrest i Estocolmo till imorgon. Så då måste jag ta hand om tvätten, laga mat och diska idag.. Kommer dock bli mysigt ikväll att ha lägenheten för sig själv. Har övertalat John att inte jobba över så sent ikväll så vi kan mysa massor. Har han tur kanske jag har ordnat nåt smarrigt till hans hemkomst. 
 
Nu ska jag ta och läsa lite skoterteori och sedan börja med mackorna. Ha en bra dag!
 
 

Cupcake breakout

 
 

River deep, mountain high

Då var det ny vecka igen. Tiden går fort nu och snart är det London för hela slanten - bokstavligt talat (kommer bli en fattig kvinna..). Helgen har spenderats med min käre pojkvän. Vi har för det mesta bara tagit det lugnt och myst på. Men snäll flickvän som man är så har det även blivit att tillägna lite tid åt dessa bilar som nu john är så frälst vid. Vad gör man inte för att se honom glad. 
 
Jobbar inget denna vecka, vad jag vet än så länge. Så har bokat in att ta skoterkörkort och idag börjar det. Så förhoppningsvis innan denna vecka är slut så har man sig ett skoterkörkort. Har man tur så kanske min andra hälft känner för att ta en tripp till fjällen innan vintern är slut.
 
Finns inget bättre än att vara till fjälls...
 
2012-04-21
 

Finally friday!

Äntligen fredag igen! Har jobbat på hela veckan, ryggen håller på att gå av och jag känner hur lugnet sakta närmar sig från kommande helgen.
 
Jag och John har precis fått i oss lite kinamat i magen. Chilikyckling från Waldorf för att vara exakt. Det satt riktigt fint! Men nu fick han för sig att han var trött och behöver sova middag så då tänkte jag passa på att kolla senaste avsnittet  av Glee. Igår var det ju som sagt alla hjärtans dag. Jag gillar faktiskt den dagen, den är som lite små mysig ändå. Vet att många säger att det bara är en "helt vanlig dag" och "varför ska man bara visa kärlek en speciell dag" osv.. Men jag håller inte med, självklart älskar man ju varandra lika mycket varje dag, men tycker det är en fin sak att "fira". Speciellt nu när man har någon att spendera den dagen med på "riktigt". Fick mig faktiskt ett jättegulligt gosedjur av hjärtat, men bild får komma sen då jag inte är hemma just nu.
 
Men nu blir det Glee sen får vi se vad jag och herrn hittar på, håller på att ladda ner lite filmer så förhoppningsvis får man godkänt och vi har lite filmmys ikväll.
 
Ha en trevlig kväll allesammans!
 
 

Face Off

Då var man hemma från ett tugnt träningspass. Nyduschad är man och har fått lite mat i magen. Påväg till gymmet fick jag ett samtal om att jag ska jobba imorgon och även nästa vecka, så det innebär en tidig kväll ikväll. Ska bara se klart lite serier som det kommit nya avsnitt till. Vi börjar med Face Off. Önskar jag var så duktig också!
 
 

Trööööött!

Då var det redan torsdag igen. Veckorna bara flyger förbi och det är endast 4 veckor kvar till vi sticker!! ♥ 
 
Har inte hänt något spc denna vecka. Umgåtts med min käre pojkvän och mina underbara vänner. Har även tränat en hel del och ikväll väntar ännu ett träningspass - core är det som står på schemat idag. Till helgen blir det vila. Kan behövas känner jag för är så slut i både kropp och hjärna just nu att jag inte ens vet vad jag ska skriva.. Så får återkomma ikväll! 
 
 

Come back brighter

Nu ska vi se om jag kan få lite ljusare hår.
 

Roadtrip (yesterday)

Ursäkta för dålig uppdatering igår. Eller snarare ingen uppdatering alls. Men när jag kom hem var jag helt slut!
 
Gårdagen spenderades nämligen med min underbara Mia. Vi brassade iväg till Ikea på morgonen och var inte hemma förräns på vid sex på kvällen. Vi hann med riktigt mycket. Vi var över till Finland och virrade runt lite där Mia skulle köpa kaffeost och lite smaskens från Alko. Sedan tillbaka till Sverige där vi båda pustade ut när vi äntligen såg att saker och ting började skrivas med svensk text. Vi käkade och sedan började den långa vandringen på Ikea. Mia handlade lite till sin nya boning, medans jag handlade en sjuhelsikes massa ljus till mamma och lite annat små tjaffs. Var typ pinsamt att lasta upp alla miljarder ljus på bandet i kassan.. Vårat lilla äventyr blev till ett roligt litet äventyr! Saknade dock våran Elin som inte kunde följa med ♥. Väl hemma igen dog jag en aning. Man var slut i fötter och även magmusklerna hade fått ta mycket stryk efter allt skrattande. Resten av kvällen tillbringade jag i antingen sittade eller liggande ställning.
 
Så eftersom att jag var för slö igår för att placera in mina nya ikeasaker i mitt rum igår så ska jag ta tag i det idag. Det blir städning och bädda rent. Så nu är det bara att skruva upp volymen och sätta igång! 
 
 

God morgon!

Det är fredag, solen skiner och det är början på ny månad. Sitter vid köksbordet och stirrar ut genom fönstret. Har precis beställt mig ett par nya skal till iphonen så nu har man ett paket att vänta på också. Jag älskar typ att köpa nya kläder till min telefon lika mycket som jag älskar att shoppa kläder till mig själv. Hehe.. (a)
 

RSS 2.0