Finally friday!

Äntligen fredag igen! Har jobbat på hela veckan, ryggen håller på att gå av och jag känner hur lugnet sakta närmar sig från kommande helgen.
 
Jag och John har precis fått i oss lite kinamat i magen. Chilikyckling från Waldorf för att vara exakt. Det satt riktigt fint! Men nu fick han för sig att han var trött och behöver sova middag så då tänkte jag passa på att kolla senaste avsnittet  av Glee. Igår var det ju som sagt alla hjärtans dag. Jag gillar faktiskt den dagen, den är som lite små mysig ändå. Vet att många säger att det bara är en "helt vanlig dag" och "varför ska man bara visa kärlek en speciell dag" osv.. Men jag håller inte med, självklart älskar man ju varandra lika mycket varje dag, men tycker det är en fin sak att "fira". Speciellt nu när man har någon att spendera den dagen med på "riktigt". Fick mig faktiskt ett jättegulligt gosedjur av hjärtat, men bild får komma sen då jag inte är hemma just nu.
 
Men nu blir det Glee sen får vi se vad jag och herrn hittar på, håller på att ladda ner lite filmer så förhoppningsvis får man godkänt och vi har lite filmmys ikväll.
 
Ha en trevlig kväll allesammans!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0