Eggbert the easter egg

Fick ett påskägg av finaste igår. Tack! ♥

 
 

I can see myself

Då var klockan omställd till sommartid. Förlora en timme av idag. Nu ska jag ta och göra allt i min makt för att väcka sjusovaren i rummet brevid. Jag är på fotohumör idag + att det är underbart väder som vanligt. Det blir en dag ute, om jag får bestämma!
 
 

Plankstek á la nettan

Idag har jag lagat plankstek till hjärtat. Blev entrecote, potatismos, baconinlindad sparris och beasås. Riktigt gott blev det. En vis kompis till mig har sagt "det är ju bara påsk en gång om året" så därför tänkte jag att jag skulle lyxa till det lite.
 
 
 

This is how we party

Awesome girlsnight som MÅSTE göras om snart! ♥

 
 

Amateur photagrapher

Detta känns som att det kommer bli en bra dag. Inte bara dag, utan helg också! Jag och hjärtat är ensam hemma till på måndag. Hans mamma med karl har åkt iväg över påsk så det är helt perfekt för oss. Jag, John och Ture. Har precis vaknat. Siiter nu och beundrar det fina vädret jag ser utanför fönstret. Idag SKA vi ut och göra något i solen! Sen ikväll kommer brudarna över till mig då blir det lite förkrök och sedan utgång för att göra stan osäker. Kommer bli så himla kul. Var länge sen man hade Girlsnight out. 
 
Här är några bilder fån igår, hade jag lite tråkigt så jag lekte lite med kameran. Fotade till och med sopor. Då har man tråkigt.. 
 
 
Sen fick ju Snygg-Ture självklart agera modell..
 
 
 

Love it to bits!

Idag har jag spenderat dagen med min finaste. Under dagen har vi inte gjort desto mer. Mest bara legat inne, trost det fina vädret som var idag. Till mitt försvar så försökte jag faktiskt få ut honom, men nej det gick inte. Har i alla fall hunnit med att träna en sväng idag. Var på cirkelträning. Usch vad jobbigt det var, är fortfarande helt slut. När träningen var över belönde jag mig med en Mcflurry på donken. Gott var det. Och till mitt försvar även där så tvingade John mig. Nu har jag precis kommit in. Förväntade mig ett fett norrsken idag som jag skulle ta kort på, men inte det. Får vänta till lite senare kanske. Hjärtat har ju åkt iväg för att jobba natt så blir att sova solo i natt, vilket innebär att vara vaken länge! Hade tänkt att jag skulle försöka få i ordning lite i mitt rum..
 
Natti natti allesammans! ♥
 
 
 

Chipsgratäng - nyttigt och mättande!

 
 

Skotershow på Roadhouse

Idag har vi varit på skotershow. Jag, John, Jocke och Marcus. Solen sken men gud förbannat vad kallt det var att stå ute i tre timmar. Gjorde riktigt ont i fötterna när vi skulle gå där ifrån till bilen sen. Det var Slednez som hade skoteruppvisningen. De hade byggt upp ramper där de hoppade. Var även några killar som gjorde trix med cyklar. Så idag har man fått vara ute och fått sig lite frisk luft med andra ord.
 
 
 

Swedish snowboard girl

Igår kollade jag och John på The Art of Flight - Snowboardfilm. Jag har börjat bli sjukt taggad att börja åka bräda igen. Har åkt typ 3ggr för ca 5år sen så man kan nog inte säga "igen". Ser så jävla härligt ut. Dock så är dem lite väl extrema i filmen, då det typ bara slänger sig ut från massa berg i typ alaska osv. Jag skulle nog verkligen behöva en hel del träning då jag är en fegis. Men bara jag får med John att joina mig (han har åkt snowboard förrut) så vore det ju hur kul som helst!
 
 

Good morning world!

Godmorgon!
Solen skiner idag och jag är ledig a.k.a arbetslös. Har jobbat måndag till onsdag, men blev inga fler dagar just nu. Hjärtat är också äntligen ledig i några dagar nu. Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. John sover ännu så får ta reda på det när han vaknar. Vet iaf att han ska och besikta BMWn. Så jag får väl joina in på det. Har verkligen inget mer att skriva just nu. Tror inte att min hjärna riktigt vaknat ännu. Så jag får återkomma senare idag! Ha det gött ♥
 
The beamer, bara så det inte blir ett bildlöst inlägg, så tråkigt ju!
 
 

Washed by the water

Nu ska jag tipsa om en film jag sett i veckan - The Impossible. Detta är en film för alla er där ute som vill se en film baserad på en verklig händelse. En händelse som 99% av alla i världen känner till. Filmen handlar som en helt vanlig familj från England, med helt vanliga vardagsproblem, som bara vill få lite lugn och ro för en stund. De åker på semester till ett tropiskt paradis - Thailand. Nu vet ni säkert vad denna filmen handlar om. Och ni har rätt...
 
Denna filmen är sååå hemsk och hjärtskärande. Jag grät i princip hela filmen och typ en timme efteråt. Jag är jävligt blödig när det kommer till filmer, men den här är extrem. I slutet blir man helt tom inombords och jag kände bara ett måste att jag ska åka dit och hjälpa till, även fast detta hände för 9år sedan. Tsunamin i Thailand, 26e december 2004. Det går inte att sätta sig in i hur hemskt det måste ha varit att vara med om detta och hur hemskt det måste ha varit för alla som var hemma som hade sina nära och kära där och inte kunde göra nånting än att vänta. Tänk hur många som inte fick hem sin familj. Dem som kom hem ensam utan någon. Dem som aldrig hittades. Det går inte att sätta sig in i det...
 
Jag säger bara - se den!
 
 
 

Late night show

Satan vilket fint norrsken det är ikväll. Jag älskar norrsken!!
 
Ursäkta dålig bild. Hoppade ut på balkongen i pyjamas och fotade. Blev lite suddigt då det var kallt och jag skakade så jag inte kunde hålla kameran stilla...
 
 
 

Streets of London

Svårt att förklara hur underbart vi haft det på resan, så därför låter jag de få bilderna jag har tala för sig själva...
 



 
 

Sweden, I´m back!

En vecka i London med mina två brudar var mer än vad man någonsin hade kunnat önska sig. Kom hem i onsdags kväll från resan.
 
London var så mycket bättre än hur jag minns det för fyra år sen då jag var där med mamma. Tänker inte ens försöka berätta varje dag i detalj, svårt att sätta ord på det. Det blev definitivt en resa jag kommer minnas livet ut. Man har tur som har såna fina vänner. Vi har skrattat, shoppat, ätit gott, shoppat lite till och varit på sightseeing. Sånt där man vanligtvis gör i en stad som London. Vi var även på konsert - Justin bieber, believe tour! Var riktigt fränt att se han och alla förband som också var där. Det var Carly Rae Jepsen, Cody Simpson och Jaden Smith (Will Smiths son) a.k.a Karate kid. Trots alla små tjejer som skrek en döv, så var det en riktigt bra konsert. Så nu har man sett han också! 
 
Gick en hel del pengar i storstaden, men det är sånt man får räkna med. Är riktigt nöjd med allt jag lyckades få med mig hem. Massa nya sommar kläder som man nu bara väntar på att få börja använda. Även en hel del presenter till mina nära och kära. Känns ändå väldigt skönt att ha fått komma hem igen. Om jag ska vara ärlig så hade man faktiskt lite hemlängtan de sista dagarna. Har saknat alla så mycket, speciellt min sääääng! Hotellet var litet och trångt, men vi lyckades göra det riktigt mysigt ändå. Vi har med andra ord mått gott och haft en underbar tid. Det har varit full fart varje dag. Så på kvällarna har vi alla tre varit som gamla tanter och velat gå hem tidigt och mysa framför tvn innan vi släckte ner och sov. Är fortfarande helt slut i kroppen, men lite motion skadar ju aldrig. Till helgen blir det verkligen att sova ut och ta igen lite sömn. 
 
Juste!, vi alla gjorde även varsin tatuering. Förbannat ont gjorde det! Alla gjorde olika motiv på foten. Så nu har man tre gaddar, men fler ska det bli!
 
Nu väntar sängen på mig. Jag riktigt hör hur den ropar på mig så det är nog bäst att jag skyndar mig dit. Imorgon kommer bilder!
Sleep tight and don´t let the bedbugs bite... ♥
 
 

Gästbloggaren nr.1!

Chaaaa cha bloggen! 
Tommy här, provar det här med blogga, från världens bästa blogg såklart! 
 
vd skriver man nudå..?! 
Typ vi har tittat på massa bilder ifrån sommaren nyss och jag ska och köra imorgon, tidigt som fan! 
...räcker det?! 
Jo, det. "Göre"! 
 
ajja, puss puss bloggen, nu kommer läsarantalet öka nå brutalt! 
 
Jag i mitt lilla esse, puss! <3

LONDON BABY!!!

Mindre än 24 timmar kvar till vi sitter på planet på väg mot England! Känns såååå sjukt att dagen snart är här. En sak som är säkert är att det kommer bli svårt att sova i natt. Har sån himla resfeber nu så det är inte sant! Är snart klar med packningen, bara kvar sånt som jag använder nu, som jag får packa ner det sista jag gör innan vi sticker. Hoppas jag inte glömmer något.. Har ändå lyckats packa liiiiite som var meningen, så man kan köpa nytt, nytt, NYTT! 
 
Jag känner att denna dag kommer bli hur bra som helst. Hjärtat ska först bjuda mig på Waldorf och sedan blir det Raw Comedy med brudarna på kulturens hus. Efter det är det bara bums i säng. Måste upp vid halv 5 imorgon. Men.. totally worth it! 
 
Nu ska jag ta och hajpa lite här hemma och vänta på att john ska sluta jobba. Kommer förmodligen inte skriva förrän jag kommit hem igen. Men ska i alla fall göra ett försök och få iväg nåt inlägg där nere. Så allesammans får ha en underbar vecka, för det ska jag.
 
Peace out! ♥
 
 

RSS 2.0