Fishing time

Igår var jag och älsklingen i hans stuga och fiskade. John fick en gädda. Dem var och hög efter mitt drag flera gånger men så fort jag såg en gädda började jag skrika så då skrämde jag iväg dem, haha. Men det var mysigt annars.
 
 
 

The first summer photos

Usch vad dålig jag varit på att blogga, fy skäms! Tyvärr har jag lite bråttom just nu så jag lägger upp några bilder från veckan..
 
 
 

Nu jävlar!! - Inspiration

 
Bilder från We♥It
 

Homemade pizza

Igår lagade jag och hjärtat hemmagjord pizza. Den blev riktigt bra faktiskt! Vi köpte färdig botten som hade inbakad mozarella och sen satte vi tomatsås, ost, skinka, köttfärs och vitlöksdressing på. 
 
 
Självklart bjöd vi Ture på lite skinka..
 
 

Ohh happy day!

Solen skiner och idag har jag och mamma varit på loppis och sålt massa skrot. Jag fick ihop ungefär fyrahundra spänn så jag är nöjd med tanke på att det bara var massa man ändå bara slängt bort annars. Efter loppisen hämtade jag sua, körde hem mamma och sedan åkte jag och sua till stan och satt på friends och fikade samt snackade lite skit. Alltid lika trevligt med den tjejen! Nu sitter jag hemma och väntar på att John ska laga mat. Det blir hemmagjord pizza. Vi gjorde en deal att jag skulle städa och han laga mat så nu har jag gjort min del, hihi. Ikväll blir det även bastu och mys med min man. Hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag! ♥
 
 
 

Bildlöst inlägg..

Torsdag idag och jag och älsklingen har blivit sambos i några dagar framöver. Hans morsa med gubbe har åkt upp till fjälls och kommer hem först på söndag. Så jag blir hemmafru de närmsta dagarna. Jag har dock fått veta att jag ska jobba imorgon. Blev även utringd att jobba igår. Alltid najs med cash! Eftersom att gymmet har stängt idag har jag beslutat att vila kroppen en dag. Tog mammas cykel igår och åkte ut och cyklade en och en halv mil. Rumpan gör ont nu kan jag säga.. Men imorgon ska jag försöka få med mig John att träna efter jag slutat jobbet. 
 
Idag ska jag och mamma fixa och dona med alla saker vi ska ha med på loppis på söndag. Har massa kläder och onödigt skräp som jag ska försöka få bort. Så man hoppas på att få en liten slant i alla fall. Säljer ju dock allt jävligt billigt bara för att bli av med det. Men det är väl det som är meningen med loppis. Nu ska jag gå och klura ut vad vi ska äta till middag idag. Ha en bra dag! ♥
 
 

Vill ha, vill ha, vill ha!!

Så fort "pengar rullar in" ska dessa snyggingar inhandlas. Velat ha dem svin länge nu!!
 
 
 

Gymmet nästa - Tagga!

Laddar inför ett hårt musclepump pass..!
 
 
 

"Hemmagjort kort" till min lilla mercaraggare

Jag tjatar alltid på John att jag vill ha ett hemmagjort kort av honom. Det kan vara när man fyller år, på julafton eller nån annan högtid. Men nej jag får aldrig det. Jag har gett han hur många som helst och det här var det senaste (som han fick i söndags när han fyllde år)...
 
Jag har ritat bilder och sedan scannat in på datorn. Textern gjorde jag på datorn och sedan skrev jag ut allt. Blev rätt nöjd, speciellt efter alla fina kommentarer jag fått.
 
 

My weekend

I helgen har jag haft fullt upp, därför jag varit sämst på att blogga. Hjärtat och hans mamma fyllde år igår. Det firades med tårtkalas för hela slanten. Tyvärr var det smörgåstårta som jag inte gillar, men hade turen att Lena köpt en tobleronetårta också. Den beslag tog jag. Helgen har till stor del varit att fixa till gårdagen. Slå in paket, baka osv. Jag har även hunnit ha lite myskväll med Sua och Lisa. Det var riktigt trevligt. Man har det alltid bäst med dem två! Mormor har kommit till Luleå också. Så nu har hon flyttat in i stugan och bor där hela sommaren. Kommer bli mysigt. Ska dit och hjälpa henne städa imorgon. 
 
Idag har jag varit på ett cirkelpass. Har haft sån jävla träningsvärk i låren sen jag var på ett core pass och ett musclepump pass i torsdags. Tänkte att det försvinner säkert om man tränar  men kan säga att idag efter träningen har jag knappt kunnat gå. Mamma fick för ungefär fem minuter sen, hjälpa mig upp från toan. Så jävla ont gör det!! Imorgon ska jag ändå försöka mig på ett musclepump pass igen. Vi får la se hur det kommer sluta.. Fortsättning följer..
 
 

Baka baka bullar!

Idag har jag bakat kanelbullar åt mitt hjärta som fyller år på söndag. Igår bakade jag även kärleksmums som han hade som önskemål. Så på söndag blir det kalas!

 
 

Somebody that I used to know

 
 

Valborg with maah girls! (yesterday)

Gårdagen blev riktigt bra! Jag, Sua, Lisa, Linda, Elin och Selma träffades upp @ Lisa och Felixs place vid åtta tiden. Vi drack och umgicks. Det strömmade in mer folk ju senare det blev (Felixs kompisar). Halv elva tog vi tjejer bussen in till stan. Vi hade bokat bowling på O´learys. Det var riktigt roligt! Klockan ett blev jag och Sua hämtade.  Vi var så trötta och jag hade börjat må lite dåligt. Resten av brudarna stannade kvar. Kvällen i helhet blev hur som helst riktigt bra och jag längtar tills vi kör igen nästa gång! ♥
 
Hade med min gamla digitalkamera så här kommer lite bilder från bowlingen..
 

 
 
 

RSS 2.0