Working out!

Precis kommit hem från gymmet. Ett corepass kämpade jag mig igenom. Får nog en härligt träningsvärk imorgon, nog för att jag fortfarande har träningsvärk från gårdagens pass.. Men känns skönt att ha kommit igång med träningen igen, nu ska man bara försöka hålla igång det också och inte låta det bli som förut att man blir för lat att ens ta sig dit. Nej nu jävlart kör vi! 
 
Har hunnit med rätt mycket idag. Vaknade vid halv elva då låg jag och myste med min man ett tag innan vi förberedde oss för att gå ut i snöovädret. Har hjälpt han fixa lite med sin bil och smutsat ner mina händer lite. Klockan två hade jag ett möte med min jobbcoach. Gick rätt snabbt så sökte upp john igen och åkte runt med han innan han fick ju köra mig till mamsens jobb för att vi sedan skulle gå och ta spruta!! Har fortfarande ont i armen *snyft, snyft*. Efter det har jag i princip bara hunnit med träning och käkat så nu ska jag spola i ett varmt bad och slå på någon bra serie. 
 

Pretty Little Liars

Ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars har äntligen kommit ut. Nu ska jag sitta på helspänn och se den bästa tv-serien EVER!
 

36 Dagar kvar!

Idag är det exakt 36 dagar kvar tills jag och mina två favoritbrudar sticker till LONDON en hel vecka! ♥ Kan det bli annat än bra?!
 

Tillbaka från norr norr NORR

Helgen har spenderats i födelseorten - Kiruna.
 
Jag, John, mamma, Mattias och Mia packade väskorna och stack norrut i fredags förmiddag. Anledningen varför vi åkte dit var för att mormor fyllt 70år och det skulle ju självklart firas med partaj! Hela tjocka släkten har varit på plats och vi har skrattat, dansat och levt rövare. En typiskt fest för familjen Bodén/Rönnbäck. (Alla kusiner med respektive står och dansar Gangnam Style var rätt oförglömligt). Under dagarna har jag även fått chansen att visa john runt i mina gamla kvarter då han aldrig varit i Kiruna förut. Vi hade även turen med oss att just denna helg var det Vinterfestivalen i stan, vilket gjorde hela vistelsen ännu roligare. Det var snöslungetävling, skoterutställning, hundspann och renrace som stod på schemat - inte illa pinkat! 
 
Vi kom hem igår kväll, alla var helt slut efter helgens bravader men det har varit en minnesvärd helg om inte annat!
 
 

Back in running!

Tänkte ge mig på ännu ett nytt försök med bloggen. Hoppas det går bättre denna gång, kommer nog gå rätt segt men ska göra mitt bästa!
Ursäkta röran, bloggen under konstruktion.
 

RSS 2.0