Valborg tonight

 
 
Ikväll gör vi stan osäker!
Hoppas alla får en trevlig valborg! ♥
 
 
 

Don´t let me fall



 
 

♥ I´m in LOVE!! ♥

Jag bara älskar Macklemore & Ryan Lewis (egentligen mest bara Macklemore). Skulle göra vad som helst för att få se dem live!! ♥ 
 
Här är två awesome låtar...
 
 

Ålderskris?!

Idag måste jag säga har varit en riktigt bra dag! Jag har äntligen fått städat i mitt rum. Hade planerat ett hårt pass på gymmet men eftersom att jag fortfarande inte blivit av med förkylningen helt så bestämde jag mig för att göra mamma glad och ta tag i städningen. Det var jobbigt och kämpigt men jag tog mig igenom det och jag är faktiskt riktigt nöjd nu efteråt. Var längesen det var så här fint i mitt rum. Dock så har min käre pojkvän redan varit och slängt ett par av hans äckliga strumpor på golvet.. Måste ta och läxa upp han så fort han kommer hem.
 
Efter en hel dag med städning så kom det lite folk hit på middag. Det var riktigt trevligt. MEN jag missade efterrätten eftersom att jag hade gjort upp en dejt med brudarna att vi skulle mötas på Friends klockan åtta för en fika och lite "catching up". Kan säga att det var värt det. Hade jätte mysigt. Jag har faktiskt precis kommit hem där ifrån. Det var jag, Sua, Lisa, Linda, Elin och Selma (som jag inte träffat på evigheter). Man har alltid så trevligt med dessa tjejer. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det var jobb, framtiden, dåtiden och en sak som vi började prata om precis innan jag och Sua skulle gå var rynkor. Jag nämnde att jag hade lite panik för att jag har märkt att jag har börjat få någon typ av rynkor/påsar under ögonen. Jag mår nästan dåligt över det! Men jag hade tur och var inte ensam om det. En efter en började alla berätta om att de hade samma problem. Vi är tjugo (jag är inte ens tjugo!!!) och vi sitter och pratar om rynkor. Hur fan ska detta sluta?! Inte nog med det, när jag följde Sua till bussen, slängde vi även in höftproblem, ryggont och lite av varje. Är detta någon typ av ålderskris? En sak är då säkert, jag gillar det inte! 
 
 

Nytt i garderoben

Bikbok hade 50% på allt i hela butiken i torsdags. Jag köpte mig två skjortor, en vit och en gul, en "USA tröja" och en leopard halsduk. 
 
Ursäkta att kläderna är lite skrynkliga. De har legat i påsen tills nu (a).
 
 
 

6 Dåliga vanor jag har!

Alla har vi dåliga vanor. Här är några av mina..
 
  • Jag spolar ALLTID i kranen när jag går på toa - Spelar nästan ingen roll vad jag gör där inne. Fast jag är ensam hemma. Är jävligt nojig när det kommer till det!
 
  • Jag har ett himla humör när jag sitter bakom ratten - ROADRAGE så det står härliga till! Men klart att jag är bäst på att köra ;)
 
  • Jag är en tidspessimist - Jag måste i princip alltid ha gott om tid. Vilket kan vara bra i vissa fall. Men det kanske går lite för långt ibland. Men bättrar mig. Yay me!


  •  Jag har världens smästa självförtroende...
 
  • Jag svär hela tiden - Nästan varje mening som kommer ut ur min mun innehåller minst en svordom.
 
  • Jag är väääääldigt känslosam - När det kommer till serier, filmer, musik eller såklart det vardagliga livet så kan jag börja lipa för minsta lilla. Tur att jag har en underbar pojkvän som inte tycker jag är allt för jobbig.. hoppas jag..!



Coolgirl_93

Har vääääldigt tråkigt här hemma i min ensamhet. Både John och mamma är på jobbet. Jag har även gått och blivit förkyld, vilket suger för nu måste jag ta det lugnt med träningen som jag äntligen hade kommit igång med. Ikväll blir det dock mest troligt en sväng dit med Mia. Men får ta det lugnt så man blir frisk nångång. Annars idag ska jag städa lite i mitt rum och försöka fixa klart presenterna till hjärtat som fyller år snart! 
 
Ett försök att fördriva lite tid....
 
 

Tips på ny bra serie!

Har börjat sen en ny serie som heter The LA Complex. Den handlar om människor som försöker lyxas i Hollywood - skådespelare, komiker, dansare, producenter osv. Självklart handlar den även om kärlek, drama och livet i det stora hela. Jag har sett snart hela första säsongen (som konstigt nog bara är sex stycken avsnitt) Sen finns det även en säsong två, än så länge. Jag som älskar serier tycker iaf den är riktigt bra! Så ett tips till alla er där ute. Ge den en chans!
 
 
 

Nelly High Heels Event - GRATIS SKOR!!

Igår kom Mia hit med vinet under armen och redo för en kväll ute på stan. Vi satt hemma hos mig och drack vin medans vi kollade på Kung Fu Panda på TV. Efter några glas, klockan var strax före åtta, tog vi på hos fin skorna och vinglade iväg till Olivers. Vi skulle på Nelly High Heels Event som skulle börja där klockan nio. Var en tjej i kön före oss. Vi var där i tid eftersom att de hundra första tjejerna som kom skulle få ett par gratis skor och en goodie bag!! Eftersom att vi var tvåa och trea i kön så säkrade vi en plats bland dessa hundra - Yippie!! När man väl kom in var alla skorna de visade upp inglasade lite utspritt på golvet. De hundra första fick även två stycken drinkbiljetter var. Så vi tog varsin drink, gick runt och kikade på alla underbara skor och dreglade. När man kom in hade man fått en lapp där man skulle skriva upp tre par skor som man ville ha. Det stod att det var 90% chans att man skulle få sitt första val men utifall att så skulle man välja ut två par till. Man skrev ner namnet på skorna, vilken färg man ville ha och vilken storlek så kommer dem att dyka upp i brevlådan så småning om. De hade även anordnat några tävlingar, men vi vann inget.
 
Senare mot kvällen började det droppa in mer och mer folk. Dansgolvet öppnades upp och vi öste järnet. Hjärtat kom sedan och hämtade mig vid tolv. Vi åkte på max och käkade lite. Där träffade vi även Tommy och Johan. Vi bestämde med dem att vi skulle käka färdigt och sedan glida runt med dem i stan ett tag. Minns inte vad klockan var när vi kom hem men vid två, tre nångång. Det var med andra ord en lyckad kväll. Nu är det bara att vänta på att skorna ramlar ner i brevlådan.
 
 
Fan vad jag älskar skor! ♥
 
 

Picture this


 
 
 

Workout

Hade så himla tråkigt igår på förmiddagen då hjärtat inte kom hem efter jobbet så jag tog och knatade iväg till gymmet och tränade lite. När jag sedan kom hem tog jag mig ett långt, varmt bad. Var även tvungen att förbereda mig mentalt inför den tredje finalmatchen i hockeyn. Tyvärr gick det ju skit för Luleå som vanligt. Har iaf en biljett till morgondagens match, som förmodligen blir den sista...
 
Nu har jag precis kommit in från regnet. Tog en promenad till gymmet imorse igen. Känner mig så nöjd. Ikväll blir det att sticka dit igen då blir det att träna lite med min gode vän Mia, som ska köpa gymkort på samma gym som mig. Fast känner mig rätt mör i kroppen så blir nog att ta det lite lugnare då.
 
 
 

Tuesday morning

Har vaknat för drygt en timme sen. Nu ligger jag och myser med snygg Ture i soffan och kollar lite tv. Ska ta och göra mig lite frukost snart sen får vi se om hjärtat hade tänkt komma hem efter jobbet en stund. Annars tar jag och knatar upp till mig och gör ett försök och städar mitt rum. Ska även försöka få lite tid till att rita lite ikväll.
 
 
 

Remember yesterday

Sticker iväg på den hemska cirkelträningen nu då. Wish me good luck! 

 
 

Winter madness

Eftersom att jag inte bloggat på hela helgen - feelååt!, så kan jag ju i alla fall berätta vad jag har gjort.
 
I fredags var jag hemma med mamma och hade filmmys. Vi kollade på Pretty Woman och jag satt och ritade lite medans, med mina nya pennor. Sen när hjärtat slutade jobbet vid tio gick vi ner till han och sov. 
 
Lördag stack jag och John med hans familj till Brännträsk för att åka lite skoter. Har varit kanon väder i helgen. Vi kom inte hem förrän vid sju ungefär, då började vi laga käk - tacos. Sedan somnade vi nästan direkt. Man blir så slut av att vara ute i den friska luften. 
 
Igår (söndag) åkte jag och John själva till Brännträsk så jag också fick köra lite skoter istället för att bara åka. Vi hade med oss lite mackor och dricka så vi stannade och fikade uppe på ett berg. När vi sedan kom hem tog vi ett lååååångt bad och sen kröp vi ner under täcket och såg en film, innan vi somnade. 
 
Så min ursäkt till dåligt bloggande är på grund av att jag varit borta mesta tiden av helgen och sedan helt enkelt varit för trött för att göra nånting. Fotade hjärtat när han lekte med sin skoter, så här är lite bilder..
 

 
 

You are someone´s work of art

Filmen igår var sjukt jälvla äckllig. Satt och kollade genom ett pytte pytte litet hål mellan fingrarna och det var ändå för mycket..! Har blivit sjukt feg, på senaste år, när det kommer till skräckfilmer men den var fan sjukt alltså..
 
Har varit med mamma och rantat lite på storheden idag. Fick ett par nya tuschpennor av snälla mamsen så idag ska jag försöka måla lite. Var länge sen man ritade med annat än blyerts. 
 
 
 

Horror movie tonight!

Har precis kommit hem. Har jobbat och sedan varit och tränat ett core pass. Usch vad tugnt det var. Har fortfarande träningsvärk från cirkelträningen i måndags så gick rätt segt idag.. Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sedan göra min i ordning. Har en dejt med bror och hans kompis Hanna idag. Vi ska se skräckfilm. Har typ haft ångest sen igår kväll över det beslutet men det ska nog gå bra, hoppas jag.. 
 
Vi ska se en film som heter Sinister. Verkar sjukt äcklig...
 
 
 

Alone time - när den är som bäst!

Nu tar jag min skål med popcorn och kryper ner under täcket, efter ett varmt bad. Melissa Horns skiva spelas medans jag väntar på att hjärtat ska komma hem. Och självklart ingen mysfaktor utan.. tända ljus.
 
Melissa Horn – New York  ♥  Melissa Horn – Vår Sista Dans  ♥  Melissa Horn – Kvar i nåt jag lämnat
 
 
 

Shaking and baking

Har varit och rantat med mamma och mormor på storheden en sväng så här på eftermiddagen efter jobbet. Kom hem med en liten uppgradering i baknings verktygen. Mamma köpte spritsen, så jag har en alldeles egen, och sen var jag tvungen att köpa några söta muffinsformar. Detta betyder att det är dags att planera in en baka-muffins-dag snart!
 
 
 

Skating on thin ice

Jag har flera gånger, då jag tittat ut på isvägen, tänkt hur skönt det skulle vara att bara snöra på sig skrillorna och åka ut på en liten tur. Har aldrig tagit tag i det dock...förrän idag! Var ner och grävde fram nå gamla hockeyskidskor i källaren och sedan drog jag med mamma ut i vårsolen och tyvärr vårvinden. Hon promenerad på snön brevid mig. Har inte stått på ett par skridskor sen mellanstadiet tror jag, då det var obligatoriskt på skol idrotten. Men fy satan vad ont man  får i fötterna, minns inte att det var så hemskt. Sen har jag ju en sju helsikes jävla träningsvärk från cirkelträningen igår också. Blev inte att jag åkte så långt, gick sista biten med mamma istället. Dels för att jag fick ont men även för att isen höll på att "spricka" och knarra hela tiden. Blev skitskraj! Men nu kan man säga att man har gjort det också i alla fall. Jag känner mig nöjd! 

 

Beyond the sunset

Var ute och fotade lite igår kväll ute på isen. Försöker lära mig att fota med lång slutartid när det är mörk, men det är fan inte lätt.
 
 
 

Gold digger

Har pimpat telefonen lite.. 

 
 

Bridge over troubled water

Blev inte så mycket kvällsfotande ikväll. Åkte till Mattias och hämtade stativet men sedan åkte jag förbi Tommy och sa hej. Sedan blev det så sent och kallt så får göra ett nytt försök.. imorgon kanske 
 
 
 

Hello sunday!

Har varit och skottat klart taken på mormors stuga imorse. Det var riktigt jobbigt. Mycket hade hunnit stelna till is så har fått hacka en hel del. Mamma var också med och hjälpte till. Vi blev klara efter ungefär en och en halvtimme. Då packade vi ihop och gjorde lite ärenden innan vi begav oss hem igen. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och väntar på mat. Mormor kommer även till Luleå ikväll så jag skulle tro att det bara blir att vara hemma och mysa resten av dagen. Om jag ids kanske jag går ut och fotar lite. Skulle få låna brorsans stativ så jag kan testa ta lite kvällsbilder. 
 
Men nu tvingar mamma mig att röja bort alla mina saker från hallen och dammsuga. Ha det bra!
 
Bjuder på en ego bild från igår..
 
 
 

Spending time with Susie Q

Sitter med Sua och käkar lite gotta @ the moment. Efterrätt till Waldorf maten vi åt tidigare. Vi får se vart kvällen slutar men vi sitter ju faktiskt rätt bra här i sängen med vårat nam nam och snackar skit så jag gissar att det kommer fortsätta så ett bra tag till! 

Lite bilder från tidigare idag..

 
 

Stuck on you

 
 

Pancake day

Stekte plättar till mig och älsklingen idag. Har aldrig varit min starka sida då det alltid har gått sönder, blivit för tjocka och degiga eller smakat bläää. Men idag, idag var den dagen då jag lyckades! John tyckte dem blev jätte goda och åt typ åtta stycken. Själv orkade jag precis fyra stycken. Men nu känner jag mig nöjd och kommer att leva på detta länge. Eller åtminstone tills nästa gång jag ska steka plättar..
 
 
 

Long walk home

Precis kommit in från en långpromenad med mamsen. Vi gick runt Malmudden och sjön som ligger där. Jag mötte upp mamma på hennes jobb vid fem tiden. Då började vi knata. Mamma vek av efter ungefär en timma, och började knalla hemåt. Men jag fortsatte i en timme till. Nu värker fötterna och ryggen så nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Det förtjänar jag! 
 

 

Ugly cupcake head

Bakade muffins nu under helgen. Var meningen att de skulle se ut som Cookie Monster, men blev nånting helt annat. Inte särskilt fina, men riktigt goda blev dem i alla fall!
 
 
 

From today´s photoshoot









 
 

I spotted a celebrity

Har varit ute och knallat i tre timmar idag. Jag slängde kameran över axeln och begav mig ut när jag såg hur solen sken. Det var riktigt varmt! Påväg hem från min vandring gick jag genom stan och förbi Elite Hotell. Utanför stod en kille och en tjej och jag kände igen honom så satans mycket, men tänkte inte mer på det. Så när jag kom hem kom bror hit på middag och berättade om att de håller på att spela in en ny svensk film här i Luleå. Då slog det mig att det måste ha varit en skådespelare mitt öga fick syn på vid hotellet. Så vi googlade fram filmen. "Tommy" kommer den att heta och då ser jag ju direkt killen jag såg utan för Elite. Det var ju Ola Rapace för guds skull! Jag blir alltid helt till mig när jag sett en kändis så nu kommer jag att leva på det här resten av veckan. 
 
 
 

Brand new day

Blev inte så mycket till fotodag igår. Kom annat i vägen. Får se om man ger det en andra chans idag kanske. Vädret är ju trots allt fortfarande på topp! 

Dessa var de enda bilderna jag kom hem med igår...  Creepy smile...

 
 

RSS 2.0